Vi vill att alla ska trivas och må bra hos oss

Kom i tid! Studion är endast öppen enligt  avtalad tid. Vi håller dörren stängd när kurser och klasser pågår. Dörren öppnas 10-15 minuter innan varje klass.

Se till att din mobil är avstängd! 

Träningen sker i bekväma kläder. För allas trevnad och hygien tränar vi med rena strumpor och fötter. Vi ber er också att inte använda starka parfymer.

Mattor finns att låna på plats. Ta med vattenflaska och liten handduk främst  till Barre klass. Girl - It´s gonna be hot  :)
Jana Rajala, ägare och grundare av Pilates Plus. Jag är utbildad STOTT PILATES®-instruktör vid Stockholm Pilates Center  och certifierad BootyBarre® tränare.

Jag är även utbildad  pre-postnatalspecialist, för träning när du är gravid eller nybliven mamma, genom The Center for Women's Fitness och har specialistutbildningen Diastasis Recti Recovery och  ISP (Injuries and Special Populations) för säker och effektiv rehabilitering med hjälp av pilatesmetoden.

Jag tycker att träningen ska vara utmanande, rolig och gärna lära dig något om dig själv, oberoende av var du befinner dig i livet.

Det fina med pilates är att det stärker dig, gör dig rörligare och ger dig en fantastisk kroppskontroll. Under klassen finns det ingen tid för andra tankar och vardagsbekymmer, utan kroppen och knoppen får tillsammans arbeta i utmanande och varierande träning.

Utbildning:

STOTT PILATES® Intensive Mat-Plus - IMP

STOTT PILATES® Intensive Reformer - IR

STOTT PILATES® Intensive Cadillac, Chair & Barrels - ICCB

STOTT PILATES® Advanced Matwork - AM

STOTT PILATES® Advanced Reformer - AR

STOTT PILATES® Advanced Cadillac, Chair & Barrels - ACCB

STOTT PILATES® Injuries & Special Populations - ISP

Diastasis Recti Recovery™ viaThe Center of Women´s Fitness

Pre and Post Natal Specialist™ via The Center for Women's Fitness

BootyBarre® instruktör

Sara Johansson  ( mammaledig)

https://thecenterforwomensfitness.com/
https://thecenterforwomensfitness.com/

Kontakta oss